Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİYLE GÖRÜŞME YAPABİLMENİZ İÇİN UYGUN OLAN SAATLERE DİKKAT EDİNİZ.

Nis

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında okulumuda yapılan bazı faaliyetlerden görüntüler.

Nis

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUL FORMAMIZ DEĞİŞİYOR.

14.04.2022 tarihinde yaptığımız Okul Aile Birliği Yürütme komisyonu Toplantısında alınan karar doğrultusunda gelecek yıl beşinci sınıflardan itibaren geçerli olmak kaydıyla okul formasının değiştirilmesi kararı alınmıştır. Diğer kademede bulunan öğrenciler isterlerse önceki okul formasını giymeye devam edebileceklerdir. Alınan karar ve formanın modeli aşağıda belirtilmiştir.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Sloganı kapsamında yaptıkları yardımlaşma etkinliği Çorum Haber gazetesinin bugünkü (17 Ocak 2022) sayısında yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürümüz Recep CELEP bu sene birçok yetimin yüzünün güldürüldüğünü ifade etti.

Gelir seviyelerinin üst düzeyde olmamasına rağmen velilerin de bu kampanyaya destek olmasının ayrı bir güzellik olduğunu vurgulayan Okul Müdürümüz Recep CELEP, başta kampanyayı organize eden okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kadir ÇATAL olmak üzere, kampanyaya destek olarak hayatta hiç görmeyecekleri yetimlerin yüzlerinin gülmesini sağlayan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür etti.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin  kendi ilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılında alacakları seçmeli dersleri belirleme formudur.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında (gelecek yıl ) verilmesini istediğiniz seçmeli dersi aşağıdaki formu doldurarak seçiniz.

Kas

Her Sınıfın Bir Yetimi Var" Kampanyasında bu hafta kumbaralarını dolduran sınıflarımız 5-B   7.A  7-C  ve 8-C  sınıfları. Öğrencilerimiz anne babalarindan aldıkları küçük harçliklarindan imkanı olmayan yetimler için yardımda bulundular.Küçük yaşta merhamet duyguları ile riyadan uzak  yardımlaşma dayanışma örnekleri sergileyen öğrencilerimize ve Onları teşvik eden öğretmen arkadaşlarımız teşekkür ediyorum.

Okulumuz tarafından atık kağıt toplama kampanyası başlatılmıştır.

Öğrencilerimizin cevreye duyarlı olmasını sağlamak ve bilinç geliştirmek amaçlı başlatılan kampanyaya tüm öğrencilerimizin katılımını beklenmektedir.

Evden getridikleri kullanılmış ders kitabı, defter, soru bankası vb. atıklar toplanarak, tekrar kullanımının sağlanması hedeflenmektedir.

Kağıt geri dönüşümünün ve bilinçli kağıt tüketiminin ülke ekonomisine ve enerji kaynaklarına katkı sağlamayı hedefleyen kampanyamız için kitaplarınızı ve defterlerinizi okulmuza teslim edebilirsiniz.

7 Haziran 2021 Pazartesi günü itibariyle uygulayacağımız ders programımıza aşağıdaki gibidir.

Haftada 2 gün, Sarı ile belirtilen dersler okulda yüz yüze yapılacaktır diğer dersler ise uzaktan yapılacaktır.

Nis

7. Sınıf öğrencilerimize yönelik Online deneme sınavı 2 Mayıs 2021 Pazar Günü online olarak saat 15:00'de gerçekleştirilecektir.

Deneme sınavı saat 15:00'de aktif hale gelecektir.

Optik form saat 18:00'de kapatılacaktır. Sınavın en sonunda gönder tuşuna basmayı unutmayınız.

Nis

6. Sınıfl öğrencilerimize yönelik Online deneme sınavı 2  Mayıs 2021 Pazar Günü online olarak saat 15:00'de gerçekleştirilecektir.

Nis

5. Sınıf öğrencilerimize yönelik online deneme sınavı 2 Mayıs 2021 Pazar Günü online olarak saat 15:00'de gerçekleştirilecektir.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimiz için deneme sınavları yayınlamaya devam ediyoruz.

sevgili öğrencilerimiz, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak deneme sınavlarını indirip çözebilirsiniz.

Yayımlanan kılavuza göre;

Başvurular merkezi olarak bakanlık tarafından yapılacaktır. E Okula kayıtlı tüm öğrenciler otomatik olarak sınava başvurmuş olacaklardır. Öğrencilerin ayrıca bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Sınav Tarihi: 6 Haziran 2021

Sınava Giriş Yeri: 27 Mayıs 2021 tarihinde e-Okul Veli Bilgilendirme Sisteminden İlan Edilecektir.

Sınav Sonuçları: 30 Haziran 2021 tarihinde ilan edilcektir.

Şbt

Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu olarak düzenlemiş olduğumuz Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında Çorum İl Emniyet Müdürlüğünden Komiser Yardımcısı Sinan DÖNER tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 3 Mart 2021 Çarşamba günü saat:20.00'da Zoom programı üzerinden öğrencilerimize eğitim düzenlenecektir. Tüm 8. sınıf öğrencilerimizi programa katılmaya davet ediyoruz.