Şbt

1. DÖNEM BOYUNCA OKUL İÇİNDE YAPILAN DENEME SINAVLARI İLE SATRANÇ, MANGALA TURNUVALARINDA VE İLİMİZDE DÜZENLENEN SPOR MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ.

Ara

5, 6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILABİLECEĞİ MANGALA TURNUVASI BAŞLIYOR. TURNUVA SONRASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZ MANGALA TAKIMI OLARAK OKULUMUZU İL MERKEZİNDE YAPILACAK TURNUVALARDA TEMSİL  EDECEKLERDİR.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ÇORUMLU OBASINA GEZİ DÜZENLENDİ.

Ara

OKULUMUZDA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASI ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMIYLA SONA ERDİ. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR VE OKULUMUZ SATRANÇ TAKIMI OLARAK İLİMİZDE YAPILACAK TURNUVALARDA OKULUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMELERİN BEKLİYORUZ.

Ara

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kitap Kültür Günleri kapsamında öğrencilerimizi kitap fuarına götürerek merak ettikleri kitaplara ulaşmaları ve istedikleri kitapları almaları sağlandı.

OKULUMUZA AİT 1. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ YAYINLANDI

Öğrenciler bulmacayı çözerken zihinsel becerilerinin geliştirilmesi, sosyalleşmesi ve analitik düşünmelerine yardımcı olması hedeflenmiştir.Öğrenciler soruların cevaplarını bulmaya çalıştıklarında hem  kendi aralarında eğlendiler hemde hafızalarında yer alan bilgileri tazelediler.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LİSELERİN TANITIMLARI YAPILDI

ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON, ZAMAN YÖNETİMİ VE LGS SINAV SİSTEMİ KONULU EĞİTİM VERİLDİ

ÖĞRETMENLERİMİZ ETKİLİ ZAMAN YÖNETİMİ VE SINIF RUTİNİ OLUŞTURMA KONUSUNDA FİKİR TARAMASI YAPTILAR

Okulumuzun koridorunda ve panolarda günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapıldı.

Nis

Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olaylar, buluş ve gelişmeler okul panomuzda sergileniyor.

Nis

Okulumuzda Ramazan Sandığı uygulaması hayata geçirildi.

Nis

Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ramazan etkinlikleri kapsamında şehrimizde bulunan Hıdırlık’taki sahabe kabirlerini ziyaret ederek dua ettiler.

Öğrenciler, Okul Müdürü Selami KÖRÜKLÜ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kadir ÇATAL rehberliğinde öncelikle okula ismi verilen Hz. Kerebi Gazi türbesini ziyaret etti. Ziyarette sahabe ile ilgili öğrencilere bilgi verildikten sonra hep birlikte dua edildi. Daha sonra Hıdırlık Camisinin bitişiğinde bulunan Hz. Süheybi Rumi ve Hz. Ubeydi Gazi’nin kabirleri ziyaret edilerek yine burada da bilgilendirme yapıldıktan sonra dualar edildi. Camide cemaatle birlikte öğle namazı eda edildikten sonra cami imam hatibi Emin SEVEN tarafından caminin tarihi hakkında bilgi verildi ve cami öğrencilere tanıtıldı. Bu anlamlı ziyaret vesilesiyle öğrencilerin manevi duyguları yoğun olarak yaşadığı görüldü.