Kas

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih TOPUZ ve Spor Kulübünün tarafından yıldızlar ve küçükler kategorisinde halı saha turnuvası düzenlendi.

Yarışmada küçükler kategorisinde 5/A Sınıfı şampiyon oldu. Yıldızlar kategorisinde ise 7/A sınıfı şampiyon olurken, 8/C sınıfı ise ikinci oldu.

Yarışmada dereceye giren takımlara okul müdürümüz Recep CELEP tarafından törenle madalya ve kupaları verildi.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Mahir CEYLAN yönetiminde mahallemiz Aile Hekimi Neslihan HÜSÜLÜOĞULLARI tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize ve ailelerine hekimlik mesleği hakkında mesleki rehberlik düzenlendi.

Neslihan HÜSÜLÜOĞULLARI öğrencilerin idealleri olmasını ve idealleri doğrultusunda çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Ekm

Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyası çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır.

Bu proje; savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık vb. sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne/babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, barınma, gıda, giyecek, barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için ülkemizdeki ilköğretim ve lise seviyesindeki öğrencilerimizin katkı sağlamasını; böylece dünyada iyiliğin yayılmasını hedeflemektedir.

Yardımlaşmayı, yardıma ihtiyacı olanların yanında olmayı seven okulumuz öğrencileri yürütülen bu çalışmaya da tam destek veriyor.

Öğrencilerimizin harçlıkları ile doldurdukları kumbaralar ile hiç görmedikleri ve tanımadıkları bir yetim çocuğa destek oluyorlar.

Bu kapsamda bu yıl kumbarasını ilk dolduran sınıfımız 7/B Sınıfı oldu.

Okul Müdürümüz Recep CELEP yaptığı konuşmada Yetimlerin, ülkemizin ve dünyanın en önemli sorunlarından biri olduğunu, Yetimleri sevmenin, başlarını okşamanın, eğitimleriyle ilgilenmenin, önemli bir vazife olduğunu söyleyerek projeyi başarıyla uygulayan 7/B sınıfı öğrencilerine teşekkür etti.

Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulunda 2020-2021 Eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 8. Sınıf öğrencileri ve velilerinin yoğun katılım gösterdiği program Okul müdürü Recep CELEP ve sınıf rehber öğretmenlerinin konuşmaları ile başladı. Okul Müdürü Recep CELEP tarafından öğrencilerin 4 yıl İmam Hatip Ortaokulunda akademik başarı elde etmenin yanında ahlaki erdemlilik saygı, sevgi gibi temel değerlerimizi de elde ettiklerini belirtti. Ayrıca Okul Müdürü Kerebi Gazi  İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerine eğitim, kültürel çalışmalar, sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunarak çocuklarımızı geleceğe en donanımlı bir şekilde hazırladıklarını belirtti. 2021 yılında 70 ögrencimiz okulumuzdan mezun olarak ortaöğretime geçmeye hak kazandı.  Ögrencilere hayatın başında olduklarını,  hayatın ciddiyetle ve düzgün bir şekilde  idame edilmesi gerektiğini bu nedenle gelecekte de hangi konumda olurlarsa olsun ciddiyetle  çalışmalarının önemini vurguladı. Her öğretmenin temennisi, gurur kaynağı olan dürüst, ahlaklı, temiz ve başarılı bir öğrencisi ile karşılaşmaktır. Bu nitelikleri taşıyan hepinizle ileriki yıllarda da karşılaşmak ümidiyle hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum dedi. Program, öğrencilerin mezuniyet yemini etmeleri, kep atmalari ve fotoğraf çekimleri sonrasında sona erdi.

Okulumuz öğrencisi Ömer Faruk ÖZDEMİR Antalya'da düzenlenen Yıldızlar Serbest Güreş Müsabakalarında Türkiye 5. Liği kazanmıştır. Öğrencimizi ve onu çalıştıran öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.

KEREBİ GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU TANITIM BROŞÜRLERİ

Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu tanıtım afişleri

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Tuğba İŞLER AKANSU'nun koordinatörlüğünde okulumuz 7/C sınıfı öğrencilerinin katıldığı " CAN YOU SAY ? " adlı eTwinning projemizde 8  farklı ülkenin öğretmen ve öğrencileri yer almaktadır.Projemiz öğrencilerimizin kendi ana dillerini ve kültürlerini diğer ülkelerdeki akranlarına tanıtmasını ve aynı zamanda birbirlerinin dil ve  kültürel zenginliklerini keşfetmesini sağlamayı hedeflemektedir. Öğretmenlerimiz de aynı amaç doğrultusunda farklı ülkelerdeki meslektaşları ile iletişim kurma, eğitim öğretim faaliyetlerindeki farklılıktan haberdar olma ve iyi uygulamaların yaygınlaştırılması konusunda iş birlikli çalışma imkanı bulmuştur.

Projemizde Türkiye'yi her biri farklı şehirden olmak üzere 8 okulun öğretmen ve öğrencileri temsil etmektedir. Proje faaliyetlerimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin katkılarıyla  büyük keyifle sürdürmektedir.

Proje ile öğrencilerimiz farklı ülkelerden akranlarına Türkçe öğretmekte ve kültürümüzü tanıtmaktadır.

Yabancı öğrencilerin Türkçe konuşmasıyla ilgili videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Okulumuz 5. sınıflarına kayıt yaptıran 4. sınıf öğrencilerimize ve online deneme sınavına katılmak isteyen tüm 4. sınıf öğrencilerine online deneme sınavı Kerebi Gazi imam Hatip Ortaokulu farkıyla.

Pazartesi günü saat 14:00 deneme sınavımız burada aktif hale gelecek olup sonuçlar ertesi gün açıklanacaktır.

Toplam 60 soru sorulacak olup süre 75 dk olacaktır.

saat 14:00 başlacak denememiz 15:15 te kapatılacaktır.

Soruları bitirince gönder tuşuna basmayı lütfen unutmayınız.

6 HAZİRAN 2021 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN LGS'DE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ...